Geçmiş Duyurular

• Enstitümüz, üniversitemiz tarafından verilen "Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Toplumsal Sorumluluk Alanında Çalışmalar Ödülü"nü almıştır. Ödül 11.10.2016 tarihinde, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen tarafından akademik yıl açılış töreninde takdim edilmiştir. Fotoğraf ve bilgi için tıklayınız.
  • Derslere ilişkin ödev/sınav tesliminde Turnitin programından alınan benzerlik raporu gerekmektedir. Yüksek lisans öğrencileri Salı günleri, doktora öğrencileri Çarşamba günleri 13.00-13.30 saatleri arasında ihtiyaç duymaları halinde program ve kullanımına ilişkin bilgiyi Dr. Pelin Çağatay'dan alabilirler.
  • Nüfusbilim Dergisi'nin 36. cildi basılmıştır. Derginin 36. sayısına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Nüfusbilim Anabilim Dalı Doktora Programı öğrencisi Berna Şafak Zülfikar Savcının Tez Savunma Sınavı 21Aralık 2016 Çarşamba günü saat 09.30'da 321 nolu Toplantı Odasında yapılacaktır
  • Enstitümüzce düzenlenen Nüfusbilim Öğle Konferansları kapsamında 22 Kasım Salı günü Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü'nde araştırmacı olarak görev yapan Deniz Pelek "Suriyeli Mevsimlik Tarım İşçileri Özelinde Kırda Eşitsiz Güç İlişkilerinin Yeni Dinamikleri" başlıklı bir konferans verecektir. Etkinlik afişi için tıklayınız.
  • 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi Nüfusbilim ve Sosyal Araştırma Yöntemleri Anabilim Dalları yüksek lisans ve doktora programlarına kabul edilen öğrencilerin listesi için tıklayınız.
  • 11 Ekim 2016 tarihinde saat 14:00 de Beytepe Kongre Kültür Merkezinde yapılacak olan mezuniyet törenine öğrencilerimiz davetlidir.
  • 7 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 10:00'da Faruk Keskin'in, 8 Eylül 2016 Perşembe günü saat 10:00'da Melike Saraç'ın ve 9 Eylül 2016 Cuma günü saat 10:00'da Zehra Yayla'nın yüksek lisans tez savunma sınavları, Nüfus Etütleri Enstitüsü Sınıf 1'de yapılacaktır.
  • Nüfusbilim Dergisi'nin 35. cildi basılmıştır. Derginin 35. sayısına buradan ulaşabilirsiniz.
  • 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Nüfusbilim ve Sosyal Araştırma Yöntemleri Anabilim Dalları Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına başvurular 20 Haziran-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecektir.
  • Enstitü yönetim kurulunun 22.12.2015 tarihli ve 15/26-100 sayılı kararıyla 2015-2016 Akademik Yılı Bahar Döneminde Enstitümüz Anabilim Dalları yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınmayacaktır.

• Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü Tez Çalışması Orjinallik Raporu Alınması ve Kullanılması Uygulama Esasları için tıklayınız.