Geçmiş Duyurular

• 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Nüfusbilim Anabilim Dalı Bilim Uzmanlığı ve Doktora programlarına kabul sınavları 30 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 10.00'da doktora, saat 13.30'da Bilim Uzmanlığı olmak üzere Enstitümüz 321 nolu toplantı odasında yapılacaktır.

• 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Nüfusbilim Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvurular 19 Aralık 2016-27 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edilecektir.

• T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü'nün talebi ile Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü tarafından Washington Üniversitesi Sağlık Ölçümleri Değerlendirme Enstitüsü (IHME) ve McKinsey Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. ile yapılan işbirliği kapsamında yürütülen "Ulusal Hastalık Yükü Çalışması,2013" 'ün sonuçlarının kamuoyu ile paylaşıldığı toplantı 6 Aralık 2016 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. A.Haluk ÖZEN ve Enstitü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. A.Banu ERGÖÇMEN'in ev sahipliğinde ve T.C. Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep AKDAĞ'ın teşrifleriyle H.Ü. Beytepe Kampüsü Nüfus Etütleri Enstitüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşmiştir.
    "Ulusal Hastalık Yükü Çalışması,2013" Sonuç Toplantısı sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.
    Toplantıya ilişkin fotoğraflar için tıklayınız .

• Enstitümüz, üniversitemiz tarafından verilen "Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Toplumsal Sorumluluk Alanında Çalışmalar Ödülü"nü almıştır. Ödül 11.10.2016 tarihinde, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen tarafından akademik yıl açılış töreninde takdim edilmiştir. Fotoğraf ve bilgi için tıklayınız.

• Derslere ilişkin ödev/sınav tesliminde Turnitin programından alınan benzerlik raporu gerekmektedir. Yüksek lisans öğrencileri Salı günleri, doktora öğrencileri Çarşamba günleri 13.00-13.30 saatleri arasında ihtiyaç duymaları halinde program ve kullanımına ilişkin bilgiyi Dr. Pelin Çağatay'dan alabilirler.

• 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi Nüfusbilim ve Sosyal Araştırma Yöntemleri Anabilim Dalları yüksek lisans ve doktora programlarına kabul edilen öğrencilerin listesi için tıklayınız.

• Nüfusbilim Dergisi'nin 36. cildi basılmıştır. Derginin 36. sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

• Nüfusbilim Dergisi'nin 35. cildi basılmıştır. Derginin 35. sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

• Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü Tez Çalışması Orjinallik Raporu Alınması ve Kullanılması Uygulama Esasları için tıklayınız.