• Nüfusbilim Öğle Konferansları

• Enstitümüzün kuruluşunun 50. yılında düzenlediğimiz "Doğurganlıkta Dönüşüm ve Aile" konulu bilimsel etkinliğimiz 19 Ekim 2017 Perşembe günü düzenlenmiştir. Etkinlik programı

• T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü'nün talebi ile Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü tarafından Washington Üniversitesi Sağlık Ölçümleri Değerlendirme Enstitüsü (IHME) ve McKinsey Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. ile yapılan işbirliği kapsamında yürütülen "Ulusal Hastalık Yükü Çalışması,2013" 'ün sonuçlarının kamuoyu ile paylaşıldığı toplantı 6 Aralık 2016 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. A.Haluk ÖZEN ve Enstitü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. A.Banu ERGÖÇMEN'in ev sahipliğinde ve T.C. Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep AKDAĞ'ın teşrifleriyle H.Ü. Beytepe Kampüsü Nüfus Etütleri Enstitüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşmiştir.
    "Ulusal Hastalık Yükü Çalışması,2013" Sonuç Toplantısı sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.
    Toplantıya ilişkin fotoğraflar için tıklayınız .

• Enstitümüz, üniversitemiz tarafından verilen "Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Toplumsal Sorumluluk Alanında Çalışmalar Ödülü"nü almıştır. Ödül 11.10.2016 tarihinde, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen tarafından akademik yıl açılış töreninde takdim edilmiştir. Fotoğraf ve bilgi için tıklayınız.